Vissmate ile her yer tertemiz

Vissmate ile Her Yer Tertemiz  




Çalışan bayanların ve ev hanımlarının, ev temizliğini işkence olarak görmeye son verecek ürünlerle karşınızdayım bugün :)

İlk izlenimimi instagram hesabımda (makyajyorumum/instagram) yazdığım vissmate ürünlerinin detaylı yorumlarına yer vereceğim.

Deneyimlediğim 3 ürünü, sırası ile Lavantalı yüzey temizleyici, silikonlu sprey, sıvı arap sabunu.


Lavantalı Yüzey Temizleyici
 

Lavanta kokusunun insanı dinlendiren, ortamı yumuşatan kokusu, vissmate lavanta rüzgarı ile daha da güzelleşti. Denediğim tüm lavanta kokuları ağır oluyor bu onlardan çok farklı.. Denemenizi öneriyorum zaten kapaktan kokladığınız an anlıyorsunuz farkı :)

Sıvı Arap Sabunu


Arap sabunu her temizliğe çözüm :) Eskilerimizin tercihini günümüze uyarlamışlar beyaz sabun kokulu olanı üretmişler. Bildiğimiz beyaz kalıp kokusunda.. Hem yerleri temizlerken, hem koltukta oluşan lekeleri temizlerken kullandım sonuç beni tatmin etti.

Silikonlu Temizleyici



Tek bir tane ürünle, her yerin temizliği nasıl olur derlerse vereceğim cevap;
Silikonlu Temizleyici olur. Özellikle duşa girmeden önce duşakabine sıkıp bekletiyorum duşta işlemim bitince siliyorum ne bir iz ne bir damla tanesi.. 

Birde camları temizlemek için sıktığımda deri bez kullanıyorum hiç sevmediğim dalgalı görüntü olmuyor. 


Markanın bir de çamaşırsuları bulunmakta hepsini test ettim favorim 'Limon Gücü ' oldu.
Sürekli aldığım bir ürün ve sürekli alacağım ürünlere silikonlu temizleyici ve lavantalı yüzey temizleyicisi de eklenmiş oldu.


Herkese kucak dolusu sevgiler...
Bloğumu takibe almayı unutmayınız.
makyajyorumum/instagram



1 yorum:

Write yorum