Narecza.com Dermokozmetik Alışverişin İnternet Sitesi

Narecza.com Dermokozmetik Alışverişin İnternet Sitesi


Merhabalar,

moralimizin bozuk olduğu şu günlerde içimden ne instagramdan paylaşım yapmak, ne facebook'ta sohbet etmek ne de televizyonu açıp haberlere bakmak geliyor.

Bu durgun halimi biraz olsun hareketlendirmek için hemen bloğuma koştum. Bir iki bilgilendirme belki fikir alışverişi yapmak iyi gelebilir düşüncesiyle...



instagramdaki takipçi dostlarım hatırlayacaktır Narecza.com bana çok güzel ürünlerin olduğu güzel bir paket göndermişti. Paketin içeriği yukarıdaki gibi;

Detaylı olarak ise;

OTACI Aromaterapi Masaj Yağı


Otacı aromaterapi masaj yağı (egzotik yağlar): İçerisinde zeytin, buğday tohumu, heliantus, ylang ylang, sandal, sedir yağları ve E vitamini bulunuyor. Bu yağların genel olarak cildi besleyip, nemlendirme özelliği bulunmakta.


Tamamen doğal hammadelerden üretilip, Kimyasal-hayvansal yağ, boya, parfüm ve koruyucu içermekte.


Vichy Capital Soleil SPF 30 


Yazın olmazsa olmaz güneş kremleri... Yalnız bu denize girmeden önce kullandıklarımızdan değil, güneşe çıkmadan yüzümüze sürdüklerimizden ya da sürmemiz gerekenleri diyorum :)
Bu ürün de bu şekilde tasarlanmış yüz ve dekolte bölgesine uygun olarak hassas ciltlerin de kullanıma uygun bir ürün.

Kokusu şimdiye kadar kullandığım tüm vichy ürünleri ile aynı kendine has, beğendiğim bir koku.
Yapısı normal bir kremden hafif. Yapış yapış bir his bırakmıyor. Kuru ve karma ciltlerin daha çok seveceği kanaatindeyim.
Rengi beyaz, yüzüme sürdüğümde 'Eyvah! bu nasıl emilecek?' dedim ama çabucak emildi. Beyazlıktan eser kalmadı...

İçerisinde bir de termal su bulunmakta hem cildi yatıştırıyor hem de güçlendiriyor.
Paraben içermemesi de sevdiğim başka bir özelliği oldu. 30 ml boyunda

Topicrem Creme Apaisante Legere 


Görseldeki ürün normalde karmaya dönük ciltlere özel üretilmiş bir ürün. 
Amacı; cildi nemlendirmek, korumak, sakinleştirmek.  İçerisinde parfüm, renklendirici ve paraben bulunmuyor. Yetişkinlerin, gençlerin ve çocukların rahatlıkla tercih edeceği nemlendiriciler arasına giren bir ürün. 40 ml boyunda.


Ürünlerden bahsettik peki ya bu ürünleri nereden bulacağımızdan ? Şimdi de ona geliyorum.
Narecza.com herkesin dermokozmetikle tanışması ve zorluk çekmeden her ürünü bir yerden temin etme düşüncesiyle 1 Temmuz 2012 yılında kozmetik ve bitkisel ürün pazarına giriş yapmış. 

Her zaman müşteri memnuniyetini amaçlayan online site sağlık ve güzellik ürünlerini birarada bulabileceğimiz en RENKLİ site olduğunu da ayrıca belirtmiş :)

Benim ilk olarak dikkatimi çeken online hizmetin çok sağlam oluşu. Müşteri hizmetleri numarası var oradan da iletişim sağlanabilir fakat narecza.com'da dolaşıyorsun aklına bir soru takıldı hemen sağ altta bulunan sohbete tıkla görevliler itina ile soruları cevaplıyor. (yalnız mesai saatleri içinde bunu da belirteyim)

Yaşadığım şehirde bu tarz ürünleri alacağım yer yok, alacağım yer var da çok pahalı diyenler alışveriş yapmadan önce bu siteye uğrasın derim. 99 lira ve üzerine kargo da bedava :)) Ankara'da olanlar içinse 49 lira ve fazlası siparişe elden teslim... Bu benim yakaladığım kampanyalar siteyi takip edip, farklı kampanyalardan yararlanmak mümkün.

Herkese kucak dolusu sevgiler
Bloğumu takibe almayı unutmayınız....
makyajyorumum/instagram


Not: Yapmış olduğum yorum ürünü bizzat deneyip kendimde gözlemlediğim sonuçlar ile online site ile olan iletişimim sonucunda bende bıraktıkları izlenimlerden oluşmaktadır. Ürünler tarafıma firmadan gönderilmiş olup kendilerine teşekkür ederi.