COSLYS Fransız Şekerleri Karamelli Duş Jeli

COSLYS Fransız Şekerleri Karamelli Duş Jeli


COSLYS markasına ait çok ürün denemiş biri olarak, organik içerikli ürünler denince aklıma ilk olarak yasamdukkani.com 'dan temin edebileceğimiz bu marka geliyor.


Bitki temelli vücut temizleyicisi nefis karamel kokusuyla cildimi germeden, hafifçe köpürerek kirden ve stresten güzelce arındırıyor.


Sentetik parfüm, boya, koruyucu, PEG, paraben, petrol ve silikon türevleri, parafin, SLS, GDO gibi zararlı maddeler de içermemekte.


İçerikle ilgili daha da ayrıntıya giderecek olursak, % 99.20 'si doğal kaynaklardan
                                                                                 % 10'u organik tarım ile yetişmekte.

Düşününce çoğumuzun aradığı ve bulmakta güçlük çektiği bir içerik diyebilirim.



500 ml'lik boyu ile az bir miktarı tüm vücuda yeten bir ürün. 



Ürünün kapağını açtığım an ve uygulama esnasında kokuyu bariz duyuyorum yalnız duş sonrası kokusunun çok da kalıcı olmadığı kanaatindeyim. Gerçi karamel kokusunu çok sevdiğim için beklentim de yüksek olmuş olabilir :)



Kaşıntı, pul pul dökülme veya kızarma yapmaması da benim en önem verdiğim konulardan birisidir. Bu ürün de bunları göremedim, başarılı buldum.

Ürün yasamdukkani.com sayfasında ücretsiz kargo imkanı ile satışa sunulmuş sık sık kampanya yapılıyor ve çalışanların felsefesi kesinlikle müşteri memnuniyeti gönül rahatlığı ile siteyi öneririm. Elimdeki henüz yarılandı bitirdiğim zaman tekrar aynı çeşidinden satın alacağım.


Kucak dolusu sevgiler...
Bloğumu takibe almayı unutmayınız.
makyajyorumum/instagram

Not: Yapmış olduğum ürün yorumu ürünü 8 hafta bizzat kullandıktan sonra kendimde gözlemlediğim sonuçları içermektedir etkisi kişiden kişiye değişim gösterebilir. Ürün tarafıma firmadan gönderilmiş olup kendilerine teşekkür ederim.