Mediwell Dudak Bakım Kremi (Meyve Aromalı)

Mediwell Dudak Bakım Kremi (Meyve Aromalı)



Merhabalar, görüşmeyeli epey oldu değil mi :) arayı daha da uzatmadan uzun süredir deneyimlediğim 'Mediwell' dudak bakım kremini yorumlama zamanı geldi.

Mediwell markası Şanlı İlaç 'a ait olup firma hakkında kısaca bahsedecek olursam; 1948 yılında           "ŞANLI LABORATUARI" ismi ile Eczacı Seyit D. ŞANLI ve Dr. Mustafa S. ŞANLI tarafından İzmir'de kurulmuştur. 1951 yılında Kollektif Şirket, 1981 yılında Anonim Şirket'e dönüşerek " ŞANLI İLAÇ SANAYİ A.Ş. " ünvanını almıştır. Süre gelen bu zaman içerisinde Analjezik, Antibiotik, Antiromatizmal, Glukokortikoid, Vitamin Kombinasyonları, Antidiareik, Antihiperürisemik gibi ilaçlarla faaliyetini sürdürmüştür.


2015 yılı itibariyle “Mediwell” markası ile kozmetik sektörüne giriş yapan Şanlı İlaç, bu yeni kulvarda da kalite ve müşteri memnuniyetini hedef alarak emin adımlarla ilerliyor. 


9 bölge müdürlüğünden oluşan satış ve pazarlama departmanımız tüm ecza depolarına ve kadrosunda bulunan tıbbi satış temsilcileri ile eczanelere hizmet sağlamaktadır.

Misyonları ise şu şekilde ve benim çok hoşuma gitti, "Geçmişten gelen bilgi birikimimiz ve deneyimlerimiz ışığında, insan sağlığını daima şirket çıkarlarının üstünde tutarak kaliteli ve güvenilir ürünler sunmak"




Ürün bana geldiğinde yukarıdaki gibiydi. 4 tane ürünün olduğu bir kutu. Görsellerin devamı ise,






Ürünlerin bu şekilde satışı var mı bilgim yok ama denk gelirseniz mutlaka alın. Biri günlük çantanıza, biri spor çantanıza, biri iş yeri çekmecenize, biri odanızda çekmecenize :)) yer yere bir mediwell...

Çeşitlerine bakacak olursak,







Çilekli Bakım Kremi







Muzlu Bakım Kremi







Tutti Fruttili Bakım Kremi







Kavunlu Bakım Kremi






Ürünler ile ilgili olarak, Mediwell Dudak Bakım Kremi, özel bitkisel içerikli formülü ile çatlamış ve yıpranmış dudaklarınıza sağlıklı bir görünüm kazandırır. Her mevsim bakıma ve korumaya muhtaç olan dudaklarınızı yazın güneşin yakıcı etkisinden, kışın ise soğuğun yıpratıcı etkisinden özenle korur.



Ben özellikle çilekli olanı sevdim. Hepsinin kokusu harika, aroması nasılsa, verdiği koku da o. Tatlarına gelecek olursak öyle şekerli bir tadı yok. Yani dil sürekli dudağa gitmiyor.
Tutti fruti olanın kokusu nasıl güzel naaasııll tam yemelik :)))
Kavunlu olanda favorilerimden hatta 2. olarak elimin gittiği kavunludur :)



Sizlere en sevdiğim yani çilekli olanı incelemek istedim. Hepsinin rengi aynı şeffaf beyaz :) nasıl bir şeyse artık bu. Yani süt beyazı değil, tam olarak şeffaf da değil. Resimde filtre de yok, aynen bu şekilde.

Aşağıda da görüldüğü gibi hafif parlak yapısı var ama bu elime bolca alıp uyguladığımda böyle...


Ürünü dağıttıktan sonra ise şu şekilde oluyor,


Kullanımı ise çok pratik. Kutunun ağzında çıkıntı var buradan tutup yukarı kaldırdığınız an açılıyor.



Gelelim ürünü nasıl ve ne zaman uyguladığıma; 

Ürünü özellikle geceleri uyguluyorum sabah kalktığımda dudağımdaki pütür pütürlük veya soyulmalar onarılmış oluyor.Bir de makyaj yapmaya başlamadan sürüyorum ruj için nemlendirme sağlayıp, kalıcılığını artırıyor.

Ben elim temizken uygulayıp tekrar elimi yıkıyorum dileyen kulak karıştırma çubuğu ile de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ürünün bu şekilde olması yerine alttan ittirmeli bir formda olması tam isabet olurdu ama bu şekilde de çok tatlılar.

Ürünün artıları daha bitmedi :))) 

Shea Yağı ve E vitami de içeriyor.

Shea Yağı

Shea (Karite) ağacının meyvesinden elde edilir. İçeriğindeki yüksek miktarda A ve E vitamini sayesinde ciltteki çatlak ve yara görünümünü iyileştirir, cildin ipeksi bir görünüme kavuşmasını sağlar.

Vitamin E
Yağda çözünebilen bir vitamin türüdür. Kolajen üretimini artırarak bağ dokusunu güçlendirir, cildi sıkılaştırır, daha canlı bir görünüm kazanmasını sağlar.

Ürünü severek kullanıyorum bittiğinde tekrar alırım. Sonuç olarak bakım kremi hem yazın hem kışın kullanılması gereken baş ürünlerden...

Fiyatı: Ürün eczanelerde satılıp satış fiyatı yaklaşık olarak 3.5 liradır.


Bloğumu takibe almayı unutmayınız :)
Kucak dolusu sevgilerrrrr....
makyajyorumum/instagram

Not: Yapmış olduğum ürün yorumu ürünü bizzat kullanıp, kendimde gözlemlediğim sonuçlardan oluşmaktadır. Kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Ürün tarafıma firma tarafından gönderilmiş olup kendilerine teşekkür ederim. 

1 yorum:

Write yorum
Unknown
AUTHOR
26 Ağustos 2015 16:28 delete

Güzel ve detaylı inceleme için teşekkûrler, bana da beklerim www.gamzenindunyasi74.blogspot.com.tr

Reply
avatar